Skånsk politikerhelg 26/8

Partidistriktet bjuder in till Skånsk politikerhelg lördagen den 26 augusti 2017 på Backagården utanför Höör. Arrangemanget börjar kl. 9.00 och vi beräknar att avsluta cirka 16.45. Arrangemanget kommer att vara öppet för alla medlemmar och vi hoppas att den bredd som är i programmet ska väcka intresse att delta.

Programmet för Skånsk politikerhelg 26 augusti finns på vår hemsida. Fler seminarier fylls på efterhand.Programmet hittar ni här: http://www.socialdemokraternaskane.se.

Anmälan görs via denna länk: https://response.questback.com/socialdemokraterna/sknskpolitikerhelg2017.

Deltagareavgiften är 100 kr. I den ingår lunch och kaffe samt tillgång till alla aktiviteter under dagen.

Ni anmäler er själva via länken ovan. Skulle det mot förmodan strula är ni välkomna att höra av er till ordförande Renaldo Tirone [renaldo.tirone@horby.se], så hjälper han gärna till. Arbetarekommunen bistår gärna med logistiken med samåkning dit och hem.

facebook Twitter Email